Scrummaster in one day!
Slider

‘Ik wil graag Scrum Master worden!’
Wat leuk! Dat snappen wij, want het is een hele leuke toekomstgerichte functie. Heb je al wat ervaring met Agile werken? Met Scrum? Met Kanban? Wil je graag Scrum Master worden maar heb je niet veel tijd? Dan is onze training iets voor jou! Laat je door onze ervaren trainers in één dag klaarstomen voor het officiële Scrum Master-examen.

 

‘Ik wil als Scrum Master het nieuwe jaar in!’
Volg de “Scrum Master in one day” training van Chimp Company en je kunt nog dit jaar je officiële Scrum Master diploma halen! De training bestaat uit één dag waarin we de theorie afwisselen met veel praktijkvoorbeelden. Het enige wat jij na afloop van de dag nog moet doen is het officiële Scrum guide bestuderen en dan kun je het officiële Scrum Master examen online doen via Scrum.org ($150,-). Dit plan je op het moment dat het jou het beste uitkomt.

‘Wat heb ik aan het eind van de dag geleerd?’
– Je hebt beter inzicht gekregen in de essentie en de waarde van agile werken
– Je hebt kennis van de scrum methodiek (verder) opgebouwd
– Je bent voorbereid om een faciliterende rol van Scrum Master zelfstandig in een team(-s) in te vullen
– Je bent voorbereid op en hebt geoefend met het officiële Scrum-examen PSM I
– Je hebt kennis van de verschillende rollen en verantwoordelijkheden binnen Scrum en weet deze zelfstandig op een (jouw) team in te vullen

‘Voor wie is de training bestemd?’

Bij deze training is het uitgangspunt dat de de deelnemers al enige praktijkervaring hebben met het werken in multidisciplinaire en zelforganiserende (scrum-) teams
– Als teamlid binnen IT of non-IT (Business) vul je in de komende periode de rol van Scrum Master in en faciliteer je je team in de scrum werkwijze
– Als teamlid IT of non-IT (Business) vul je op dit moment de rol van Scrum Masters in voor je eigen team (naast je andere teamrol (-len))
– Je hebt als teamlid gaandeweg wel wat kennis en ervaring opgedaan met scrum werken en nu wil je het geheel zien en de principes en de methode goed begrijpen om toe te kunnen passen

‘Wanneer zijn de trainingen?’
Stuur ons een berichtje voor de data van de open inschrijving trainingen. Incompanytrainingen zijn het hele jaar door mogelijk.

‘Wat kost de training?’
De training kost slechts €500,- excl BTW. Hiervoor krijg je een volle dag training, inclusief lunch en syllabus. De kosten voor het officiële Scrum Master examen zijn niet bij de training inbegrepen. We kunnen de training ook incompany geven, dan maken we hem op maat voor jouw organisatie!

‘Waar wordt de training gegeven?’
De training wordt in onze eigen CHIMP-trainingsruimte in de het B2 gebouw in Amsterdam gegeven.
John M. Keynesplein 12
1066 EP Amsterdam

‘Wie zijn de trainers?’
George van Hoeijen en Erik Mout zijn Agile coaches en Scrum Masters  met jarenlange ervaring bij verschillende bedrijven, zowel binnen IT als non-IT (Businessteams). Ontdek samen hoe je de theorie op een eigen manier kunt toepassen!