Slider

Schoolyard

Jouw uitdaging

‘Hoe kan ik mijn wendbaarheid en verbeterkracht vergroten?’

Je vindt verandering interessant en staat in de startblokken om jouw organisatie iedere dag een beetje beter te maken. Maar hoe doe je dat nu eigenlijk? LEAN, Sig Sigma, agile, zelforganisatie: je kent genoeg verbeter- en organisatiemethodes. Hoe ze in de praktijk toe te passen zijn, vind je echter nog een uitdaging. Natuurlijk heb jij jezelf de afgelopen jaren ontwikkeld – je verstaat je vak. Maar wat betekent verandering voor jouw (persoonlijk) leiderschap en welke vaardigheden worden daarbij van jou verlangd?

Samen aan de slag!

Chimp Company leert met jou door te doen: opleiden, trainen, spelen, experimenten, coachen en vieren.

Opleiding   We bieden gerichte opleidingen op gebied van onder andere LEAN, Agile en zelforganisatie.

Training   We geven veel verander- en verbetertrainingen, uiteraard op maat. Wat is de uitdaging? Wat is de leervraag? Uit onze rugzak vol methodes trainen wij tailormade.

Gaming   Apenkooien De Chimps organiseren met jouw (management)team een dag exclusief apenkooien. Energie en plezier staan voorop, en daarnaast leren jullie al spelende over de beproefde methodes.

(Un)serious games   Chimp Company ontwikkelt games op maat. Door het spelen van een spel ervaren we elkaar even op een andere, prettige manier. We leren over bijvoorbeeld LEAN werken en maken de koppeling naar toepasbaarheid in de eigen praktijk

Coaching on the job   Natuurlijk zijn we er ook om jou te helpen alle nieuwe inzichten en vaardigheden in je dagelijkse praktijk toe te passen.

Ready, set, futureproof!

‘Ik begrijp nu welke CHange & IMProve methodes er zijn, mijn team en onze klanten merken het verschil.’

Zo zou het er ook uit kunnen zien, je hebt handvatten om de wendbaarheid en verbeterkracht van jou en van je team continu te vergroten. Jouw belangrijkste inzicht: uiteindelijk gaat het vaak om je boerenverstand! Dat durf je nu veel actiever te volgen. Je hebt immers de nieuwe vaardigheden, methodes en hulpmiddelen leren kennen die daarvoor nodig zijn. Verandermethodes zijn voor jou niet langer abstract, maar dankzij leren-door-te-doen weet je nu hoe je ze concreet kunt toepassen op de situatie van jou en je team. En dat zie je terug in de resultaten.

Chimp my world!

        

    De velden met een * zijn verplicht in te vullen velden.